5 grunner til å pimpe varebilen din

Av Anders Romberg 20. februar 2018

pimpe varebilen.jpgVarebiler trenger ikke være kjedelige. I dette blogginnlegget ser vi på noen enkle steg for å få bilen til å se litt tøffere ut, og fordelene med å pimpe opp varebilen din.

Hvis du driver eget firma og eier bilen selv, har du selvfølgelig mulighet til å gjøre mer med bilen enn om du er ansatt i et større selskap. Selv om du ikke har det siste ordet i forhold til hva som er lov til å gjøre med bilen, er det ikke umulig å få sjefen med på noen små oppgraderinger. Det er ikke så mye som skal til for å freshe opp varebilen noen hakk. 

Å pimpe personbiler er ikke akkurat noe nytt. «Pimp my ride» var for eksempel en populær amerikansk TV-serie som gikk på MTV på midten av 2000-tallet. Programmet gikk ut på at en heldig deltaker fikk sin gamle, falleferdige bruktbil reparert og lakkert på nytt av profesjonelle mekanikere. Programmet ble ledet av rapperen Xzibit. Det ble også lagd en norsk versjon av programmet i 2012.

Det har altså vært en trend å style personbiler i lang tid, men det er dessverre ikke så mange stylede varebiler som ruller der ute. De har en tendens til å se veldig «standard» ut, med kun firmalogo som utvendig «styling».

Trykk her for å få gode tips om bildekor

vw t6 styling tuning.jpg

Her er 5 gode grunner til at du skal pimpe varebilen din:

  1. Holdes i orden: En kul bil vil garantert holdes både renere og mer ryddig enn en litt kjedelig standardutgave. Du vil føle mer stolthet av å kjøre en tøff bil og dermed også ønske å holde den så ren og respektabel som mulig.
  2. Skap troverdighet: En tøff, ryddig og ren bil vil gi troverdighet til dine kunder. Mange vil også synes det er stas å bruke nettopp deg med den kule varebilen.
  3. Øk annenhåndsverdien: En påkostet bil vil øke annenhåndsverdien og du vil mest sannsynlig få tilbake investeringen når du selger bilen.
  4. Kjør litt tryggere: Styling som ekstralys og kufanger gir en tryggere bil.
  5. Få en litt bedre jobbhverdag: Du blir stolt og glad og får en hyggeligere hverdag.

Det finnes uendelige muligheter for hva du kan gjøre med en varebil. Her er det bare fantasien og lommeboken som setter grenser. Så sett i gang og pimp opp varebilen din! Du vil garantert føle deg litt ekstra glad på jobben 😊

Gratis Guide:  Slik planlegger du kjøp av varebil  LAST NED NÅ

Temaer: Pris, Kjøpe varebil, Profilering


Anders Romberg's photo

Av: Anders Romberg

Anders har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og jobber som konseptutvikler ved Loyds. I løpet av karrieren har han drevet eget reklamebyrå og vært båtbygger. Nå er han med å forme nye produkter og er spydspissen i Loyds satsning innen prosess- og produktinnovasjon.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg