Bygge egen bilinnredning? Tenk på dette først

Av Jan-Erik Hansen 13. august 2019

Nissan-ENV200-621x350

Fristelsen er stor, og det virker jo så enkelt. Bygge egen bilinnredning, det må være en god ide, eller? Ikke før du har tenkt på disse tingene. Riktig type bilinnredning skal være sikker, trygg og enkel å bruke.

Hovedintensjon med din varebilinnredning burde være å gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv. I tillegg er det viktig å tenke på plass og ikke minst sikkerhet. Bilinnredningen din skal være bygget for å unngå skader på stort og smått, utstyr og mennesker. 

HVILKEN BILINNREDNING PASSER DEG?   TA TESTEN HER.

Hva betyr egentlig bilinnredningen for din varebil?

Det er faktisk det viktigste verktøyet du har i varerommet.


Riktig innredning skal blant annet: 

  • Bidra til et bedre miljø i varerommet 
  • Gi deg den plassen du trenger til varelager og verktøy 
  • Gi deg mulighet til å laste større gjenstander, uten å måtte tømme varerommet først
  • Spare tid og øke effektiviteten

Ikke velg en innredning på bakgrunn av at den "sikkert ser fin ut", eller "jeg kan sikkert bygge noe ala det samme selv". Fin eller laget selv, betyr ikke nødvendigvis optimal, sikker eller god.

Gjør følgende før du tar valget om du skal bygge eller kjøpe ny bilinnredning:

Er bilinnredningen festet på en forskriftsmessig og sikker måte?

Snekker-varebil-egen-innredning-621x350

Ikke la valg av bilinnredning gå utover sikkerheten på jobben.

Å bygge sin egen bilinnredning vil gå utover sikkerheten i varebilen.

Er du 100% sikker på at bilinnredningen er festet godt nok ved en eventuell kollisjon? Vi har tidligere skrevet et innlegg om hvor store krefter det er snakk om hvis du skulle kollidere, og før du eventuelt velger å bygge egen bilinnredning, råder jeg deg til å lese mer om dette.

Les mer: Tenker du på sikkerhet når du kjøper innredning til servicebilen?

Samtidig burde du tenke på om du synes det er verdt å skru og lage hull i karrosseriet i varebilen. Ved å velge en bilinnredning som er laget for å monteres i de originale festepunktene i varerommet, vil du unngå unødvendig slitasje som vil være fordelaktig når du tenker på bevaring av bilen. 

Til syvende og sist er det veldig viktig at du har en godt festet bilinnredning, for en dårlig festet bilinnredning kan være svært uheldig. 

En bilinnredning som kan være et godt alternativ for mange håndverkere er Smartfloor. Bilinnredningen gir deg plass til å frakte store ting oppe på gulvet og gir deg muligheten til å gi utstyr og verktøy en fast plass under i de store skuffene. 

LAST NED SMARTFLOOR BROSJYRE   TIL DIN BILMODELL HER

Temaer: Orden, Dobbelt gulv, bilinnredning


Jan-Erik Hansen's photo

Av: Jan-Erik Hansen

Jan-Erik er Account Manager i Loyds Industri og har lang erfaring innen salg. Han jobber målrettet med vedlikehold og opplæring av produkter og rutiner hos bilforhandlere i Norge. I tillegg er han vår Smartfloor Inbound Sales ekspert.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

smartfloor brosjyre

Siste innlegg