Hundebur i varebilen? Vi har varebilinnredningen for deg

Av Lars Bjørbæk Iversen 10. november 2021

Hund i bil

Dobbeltgulvet Smartfloor er ikke bare praktisk for oppbevaring av verktøy og arbeidsutstyr i varebilen. Det kan også være en nyttig løsning for å organisere alt utstyret du trenger når du er ute og kjører med menneskets beste venn.

Gode oppbevaringsmuligheter for hundeutstyr – uansett bruksområde

Loyds Smartfloor er det vi kaller et dobbeltgulv, altså en skuffeløsning under gulvet i varerommet på varebilen. Dette skaper helt nye muligheter for å utnytte varerommet maksimalt og på best mulig måte sammenlignet med tradisjonelle varebilinnredninger.

Liker du å ta med deg hunden din på tur, enten på fritidstur, jakt eller andre aktiviteter, vet du at det er en del utstyr å holde styr på. I de praktiske skuffene i Smartfloor er det enkelt å få system i alt utstyret på en trygg og plasseffektiv måte. Det er godt å slippe å tenke på at hundematen må ligge lett tilgjengelig når bilen skal fylles med alt mulig annet. Med Smartfloor får du enkelt tak i det som ligger i skuffene, selv om det er lastet mye på gulvet over.

Komfort for hunden

Enhver hundeeier ønsker selvsagt at hunden skal ha det bra når man er ute og kjører. Det er viktig å tenke på at hunder trenger mer frisk luft inne i bilen enn mennesker for å ha det godt. Smartfloor monteres på en slik måte at luftstrømmingene fra lufteanlegget ikke forstyrres, så man kan være sikker på hunden får rikelig med oksygen og at det ikke blir for kaldt eller varmt for den.

Alle med hund vet dette, men vi nevner det allikevel: husk at hunder ikke kan stå innelåst alene i bilen uten å være 100 % sikker på at det ikke blir for varmt for den.

Smartfloor ivaretar sikkerheten for deg og hunden

Smartfloor er utviklet med høye krav til sikkerhet. Fordi de originale festepunktene løftes opp til det nye gulvnivået, kan disse brukes til å feste hundeburet på en trygg og sikker måte i varerommet. Da er du helt sikker på at hunden ikke sklir frem og tilbake mens du kjører, og at turen blir så behagelig som mulig for den.

I tillegg sørger Smartfloor for at løse gjenstander kan ligge trygt i skuffene, og ikke blir kastet rundt i varerommet dersom du skulle være så uheldig å oppleve en kollisjon eller må bråstoppe.

Fleksible løsninger

Vi har Smartfloor som dekker både hele og halve varerommet, så du kan finne den løsningen som passer ditt bruk best, avhengig av hvor mye lagringsplass du trenger og størrelsen på hunden din. Har du en mindre hund kan det være greit å ha et halvt dobbeltgulv, så buret kommer på høyde med det originale gulvet og den klarer å hoppe inn selv.

Smartfloor er enkel å montere

En annen fordel med Smartfloor er at den er smidig og enkel å montere. Faktisk kan du montere den helt selv. En del andre typer bilinnredninger må monteres av et verksted fordi prosessen inneholder flere kompliserte steg. Smartfloor baserer seg derimot på en brukervennlig montering som man kan gjøre på noen få timer.

Smartfloor har mange praktiske egenskaper for deg som vil ha med deg hunden i varebilen, og som vil være sikker på at den er trygg og har det bra under transporten. I tillegg kan det gjøre det enklere å bruke bilen til både jobb og fritid, fordi du slipper å rydde hele varerommet for å få plass til hundeburet. Da kan du bruke mindre tid på å prøve å holde orden i sysakene og mer tid med din beste venn!

Dersom du lurer på om Smartfloor kan egne seg som innredning i varebilen din, kan du lese mer i vår gratis Smartfloor-brosjyre.

 

Temaer: Varebil, hundebur, Hund


Om Loydsbloggen

Loydsbloggen er kilde til kunnskap og inspirasjon for håndtverkere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen.

Besøk loydssystems.no for en bedre titt på produktene våre.

New Call-to-action

Siste innlegg