Hva koster det å lease bilinnredning til Volkswagen Transporter?

Av Christine Amundsen 23. april 2019

Elektriker Smartfloor x in action

Leasing i seg selv er ikke noe nytt konsept. Flere bedrifter velger denne type finansiering når de skal ha nye varebiler fordi det gir gode fordeler.

Det mange derimot ikke er like klar over, er at du også kan lease bilinnredningen til varebilen. Her kan du lese mer om leasing av bilinnredning og noen priseksempler på hva det kan koste deg som er elektriker, rørlegger eller snekker. 

Leasing betyr rett og slett at du leier bilen for en bestemt tidsperiode, for deretter å levere den tilbake til forhandler. Helt enkelt forklart betaler du det bilen synker i verdi fra den dagen du overtar den, og til avtalen er over. 

Hvis du vurderer om du skal lease varebilen eller kjøpe, kan du ta en titt på mitt tidligere innlegg om leasing: 3 fordeler og 3 ulemper ved leasing av firmabil. Der får du en enda bedre oversikt over leasing versus kjøp av varebil. 

Hvorfor lease bilinnredning?

Først og fremst må du ha valgt den varebilinnredningen som passer best til deg og din bil. Det er en stor avgjørelse, og det er flere ting du må tenke på før du velger type bilinnredning. 

Her kan du finne ut hvilken innredning som passer til ditt bruk.

Når du vet hvilken innredning som vil være den beste for deg, må du bestemme deg for hvilken finansieringmetode du ønsker. Hvis du velger leasing, er det flere fordeler for din bedrift:

  • Bedriftens kapital bindes ikke opp
  • Likviditeten vil styrkes 
  • Forutsigbare utgifter knyttet til bil og bilinnredningen

Det fine er at når du velger en leasingavtale kan du også velge at bilinnredningen skal inngå i den månedlige leien.

Hva er kostnaden på å lease Smartfloor til Volkswagen Transporter?

Elektriker Smartfloor x on side detail

For å kunne regne ut hva bilinnredning i Volkswagen Transporter vil koste, tar jeg utgangspunkt i et komplett Smartfloor og deler opp bilinnredningen til 3 yrkesgrupper:

  • Rørlegger
  • Elektriker 
  • Snekker  

Lånekalkulator fra SG finans 

Under viser jeg tre eksempler på hva det kan koste å lease komplett Smartfloor til Volkswagen Transporter. I utregningene har jeg tatt utgangspunkt i SG finans leasingkalkulator.

Da det er flere faktorer som vil spille en rolle når du velger leasingavtale, vil jeg presisere at disse prisene kun er veiledende. Prisene oppgitt i regnestykkene gjelder ferdigmontert Smartfloor, eks. mva.

Hva koster det å lease komplett Smartfloor tilpasset til rørleggeren? 🔧


SmartfloorX_Leasingregnestykke_rørlegger

Som rørlegger kan du lease Smartfloor til kun 893 kroner i måneden. Bilinnredningen vil være helt og holdent tilpasset ditt yrke. Les mer om Smartfloor tilpasset rørleggeryrket her. 

Hva koster det å lease komplett Smartfloor tilpasset til elektrikeren? 🛠️

 

SmartfloorX_Leasingregnestykke_elektriker

For elektrikere vil yrkestilpasset Smartfloor kunne leases til rundt 854 kroner i måneden. Les mer om Smartfloor tilpasset elektrikeryrket her. 

Hva koster det å lease komplett Smartfloor tilpasset til snekkeren? 🔨


SmartfloorX_Leasingregnestykke_snekker

Som snekker vil Smartfloor tilpasset til ditt yrke kunne leases til omtrent 828 kroner i måneden. Les mer om Smartfloor til snekkere her. 

Bilinnredningen må leases sammen med ny varebil 

For å kunne lease bilinnredningen må du også lease varebilen. I dette regnestykket har jeg tatt utgangspunkt i et Smartfloor som er tilpasset til Volkswagen Transporter (eller lignende mellomstor varebil).  Det vil si at du må legge sammen månedlig pris på bilinnredning sammen med leasingprisen du får på Volkswagen Transporter. 

Her kan du lese mer om leasing av Volkswagen nyttekjøretøy. 

Rørlegger Smartfloor x in action

Disse utregningene er gjort med utgangspunkt i at du skriver innredningen ned til 0. Det betyr at du vil eie bilinnredningen etter endt leasingperiode. Ved å gjøre det på denne måten  vil du kunne: 

  • Ta bilinnredningen ut av bilen og selge den. 
  • Ta bilinnredningen ut av bilen og flytte den i en ny bil. 

Alternativt kan du forhandle med bilselgeren om en restverdi på bilinnredningen slik at det månedlige beløpet blir lavere. 

Det er altså ikke snakk om skyhøye summer for å få en komplett varebilinnredning. Hvis du lurer på noe mer angående bilinnredning, ta gjerne kontakt med Loyds. 

Lurer du på noe om Smartfloor? Ta kontakt med oss her

Temaer: Økonomi, Pris, Leasing, Kjøpe varebil, Dobbelt gulv, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, bilansvarlig


Christine Amundsen's photo

Av: Christine Amundsen

Christine er vår digitale ekspert og leder arbeidet med bedriftens innholdsproduksjon. Hun har en Bachelor i markedsføring/økonomi og visuell kommunikasjon fra Markedshøyskolen og har tidligere jobbet i filmbransjen der hun fikk verdifull erfaring med bruk av sosiale medier i markedskommunikasjon.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg