Mobilt kontor: Slik får du orden uten den store kostnaden

Av Christine Amundsen 18. juni 2019

Kroker for oppheng 621x350Det finnes flere leverandører som tilbyr utstyr for å få et mobilt kontor, men i dette innlegget får du 5 utradisjonelle tips til å skapet et litt mer ryddig mobilt kontor til en relativt billig penge. 

Det er ofte snakk om hvordan du skal innrede varerommet på varebilen.

Det mange ofte glemmer er hvordan du skal innrede førerkupeen. Arbeidsdagen til en håndverker handler også mye om dokumentasjon, skjemaer og diverse papirarbeid. Og varebilen blir brukt som kontor. 

Hvordan skal du holde orden på kontoret når du har såpass liten plass å boltre deg på? Noen tar det ganske langt, slik som denne fyren. 

Slik får du orden på kontoret i varebilen

Mapper til permer 621x350

Her ønsker jeg derimot å gi deg noen litt mer utradisjonelle løsninger for å få litt mer orden på ditt mobile kontor. Disse tipsene koster ikke mye, og vil hjelpe deg få en litt mer ryddig og bedre arbeidsdag. 

 • Putt kvitteringer og papir i bokser


  Kjøp noen gjennomsiktige plastbokser. For eksempel disse fra Biltema. Boksene hindrer at innholdet faller ut under kjøring, og siden de er gjennomsiktige, har du hele tiden oversikt over hva som ligger i der.

  Har du et lokk på boksen kan du også sette PC'en på toppen ved behov. Kjøp boks med håndtak, så er det enda enklere å flytte dem bak i bilen når du har med passasjerer. 
 • Bruk nakkestøtten på passasjersiden for oppheng til ryggsekk


  På den måten har du plass til plastboksene på setet. I ryggsekken kan du legge både matpakke, termos, PC og andre småting. Sekken vil alltid være lett tilgjenglig for å ta ut av bilen ved behov. 

  Det kan være smart å feste en permanent rem med en krok rundt nakkestøtten, eller kjøpe en ferdig nakkestøttekrok. Da er det alltid enkelt å henge sekken på kroken. Du kan bruke en vanlig ryggsekk/bag eller du kan kjøpe en som er laget til formålet.
 • Gi småtingene en fast plass


  Avhengig av hvilken type bil du har kan du kjøpe en lomme eller liten boks som passer mellom setene i førerrommet.

  Gi småting som solbriller, avtalebok, nettbrett og skrivesaker en fast plass i denne lommen eller boksen. Ha også kortholder bak solskjermen, til bensinkort, bankkort og visittkort. 

  Du kan også ha en mappe festet bak i varerommet til større permer og lignende. Heng også opp noen kroker til yttertøy i varerommet, så har du sikret at du slipper jakken i passasjersetet. 
 • Ha mobilen festet på dashbordet

  Fest en magnetholder for mobilen som gjør at du enkelt og fritt kan snurre mobilen 360 grader. Denne koster ikke mange kronene og festes til dashbordet med sterk 3M teip. 

Hvordan få orden i varerommet? 

Josteinlarsen before and after 621x350

I dette innlegget har jeg gitt deg noen korte og konsise tips til hvordan du kan få orden på ditt mobile kontor. Det hjelper derimot ikke å kun ha orden på førerkupeen. Du må også ha orden på varerommet ditt.

Derfor har jeg laget en veldig enkel guide som gir deg tipsene for å få orden i varerommet.

Få gratis guide: 5 konkrete tips til å få orden i varerommet

Temaer: Orden, bilinnredning, varebilinnredning, mobilt kontor, kontor i bilen


Christine Amundsen's photo

Av: Christine Amundsen

Christine har en Bachelor i markedsføring/økonomi og visuell kommunikasjon fra Markedshøyskolen og har tidligere jobbet i filmbransjen der hun fikk verdifull erfaring med bruk av sosiale medier i markedskommunikasjon. Hun jobbet tidligere i Loyds og ledet arbeidet med bedriftens innholdsproduksjon.

Epost

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg