Hva er bilinnredningen Smartfloor X?

Av Jan-Erik Hansen 14. januar 2020

Elektriker Smartfloor x on side detail

Med en bilinnredning som er spesielt tilpasset ditt yrke, slipper du rotete og slitsomme arbeidsdager. I tillegg til selve bilinnredningen er det også lurt å se på hva slags ekstrautstyr du kan supplere med for å skreddersy innredningen til ditt bruk.

Her kan du lese mer om bilinnredningen Smartfloor tilpasset elektriker, rørlegger og snekker.

Bilinnredningen Smartfloor er en stor skuffeinnredning laget til håndverkeren. Tilbehør tilpasset bilinnredningen Smartfloor og håndverkeren utgjør Smartfloor X. Dette tilbehøret kan deles inn 3 ulike håndverkerpakker, slik at Smartfloor blir tilpasset nettopp din bransje og arbeidsdag:  

 • Snekker
 • Elektriker
 • Rørlegger

Få en oversikt over alle produktene du kan få med Smartfloor X her

Smartfloor X: Snekkerpakken (basispakke)

 

DSC_0852

Denne pakken er tilpasset snekkeren, men passer for veldig mange andre yrkesgrupper også. Vi kaller det derfor en basispakke for deg som behøver et stort ledig gulv for transport av større verktøy.

Gulvet gjør det mulig å transportere for eksempel gipsplater liggende flatt på gulvet. Derfor er det hovedsakelig denne basispakken som gjelder for deg som jobber som snekker. 

Dette er tilbehøret i Smartfloor X Snekkerpakken:

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. 2 perforerte sorteringskasser

Dette tilbehøret vil alle håndverkere som kjører en liten eller mellomstor varebil med Smartfloor, få stor nytte av. 

1. Gardintrappholder i taket
Hvis du lagrer gardintrappa på gulvet i varerommet, vil den oppta unødvendig mye plass og skape frustrasjon. Det er verken funksjonelt eller effektivt når du alltid må fjerne trappa når du skal komme til i skuffer eller hyller. Samtidig er det ganske digg å ha trappa enkelt tilgjengelig inne i varerommet, fremfor på taket.


Fordeler med en gardintrappholder: 

 1. Trappeholderen tar flere typer gardintrapper.
 2. Den tar liten plass i høyden. Gardintrappa ligger så tett opp under taket som mulig.
 3. Løsningen har en skinne som gjør at trappa enkelt kan skyves inn og ut av bilen.
 4. Gardintrappa festes og løsnes raskt i selve holderen.
 5. Holderen kan også vippes opp og festes i taket når trappa er ute av bilen (se video).

Topp kvalitet på metall og bevegelige deler gjør at hele løsningen tåler lang og tøff bruk.

Les mer: Hvor i varerommet oppbevarer du gardintrappa?

2. Gummimatte

En tilpasset gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Et godt tilskudd hvis du ofte irriterer deg over lyden av ting som flytter seg på gulvet under kjøring. 

3. Gulvboks Small

Gulvboksen gjør at alle lange gjenstander har sin faste plass på gulvet og det blir ikke liggende å skli rundt i bilen. Boksen plasseres rett bak skilleveggen. Bruk gulvboksen til å oppbevare for eksempel: 

 • Samleskinner
 • Bor
 • Spett
 • Bobberrør
 • Skaft 

Skulle du være uheldig å kollidere, er dette det sikreste stedet å oppbevare tunge ting som spisse spett og lange bor. Boksen er enkel å legge i, og enkel å ta ut av. Gulvboksen kan også lett flyttes ut av bilen ved behov.

4. Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler og lastestropper. Her kan du også oppbevare rørbend, stusser eller kveiler med kabler. 

Vi vet at mange håndverkere bruker lite egnede pappesker eller plastposer til oppbevaring av slikt materiell. Disse har lett for å gå i stykker samtidig som det er vanskelig å se hva som befinner seg i dem. De er også vanskelige å plassere på gulvet.

Med perforerte sorteringskasser er det enkelt å se hva du har med deg. Kassene kan enkelt flyttes ut og inn av bilen, og de kan stables i høyden ved behov.

Still et spørsmål / Be om tilbud

Smartfloor X: Rørleggerpakken

 

rørlegger gulvboks - 621x350

I tillegg til basispakken inngår dette i rørleggerpakken:

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. Perforerte sorteringskasser
 5. Rør-i-rør veggboks
 6. Gulvboks Large

5. Rør-i-rør veggboksrørlegger veggboks - 621x350

En spesialtilpasset veggboks som holder rør-i-rør kartonger og rørkveiler på plass langs den ene siden av varerommet. Slik har du alltid lett tilgang til produktene, og du slipper at kartonger og kveiler blir liggende her og der på gulvet. Dersom du en dag ikke har med deg rør-i-rør kan boksen klemmes helt flat inntil veggen for maks utnyttelse av gulvplassen. Meget smidig!

6. Gulvboks Large

Ikke la rørdeler ligge og skli rundt i bilen. Gulvboks Large gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg, samtidig som du også skåner både bilen og andre ting du oppbevarer i den.

Enkelt å legge i, og enkelt å ta ut av. Boksen kan flyttes ut av bilen ved behov for større gulvplass.

Still et spørsmål / Be om tilbud

Smartfloor X: Elektrikerpakke

 

Elektriker Kent sparer 20 minutter

Smartfloor kan skreddersys til elektrikerene også. Pakken inneholder det samme som basispakken, men har to andre tilleggsmomenter: 

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. Led-belysning
 5. Perforerte sorteringskasser
 6. Kabeleskestativ

6. Kabeleskestativ


Spesialdesignet stativ til alle kabeleskene dine, tilpasset både små og store esker. Med et slikt stativ har du alltid lett tilgang til eskene og du slipper at de fyller opp hele gulvet i bilen. Plasseres best ved høyre skyvedør, vendt utover, men dersom du har kun en skyvedør eller hvis du har behov for ekstra mange kabelesker kan du montere stativet langs sideveggen bak i bilen også.

Still et spørsmål / Be om tilbud

Andre ting som er en del av Smartfloor X

1. Skrustikke og skrustikkeholder

SmartfloorX_Snekker_skrustikke
Som elektriker er det lurt å ha en skrustikke lett tilgjengelig. En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk. Dette kjøpes separat fra rørleggerpakken.

Les mer: I Kents øyne er Smartfloor det riktige valget for alle elektrikere


2. LED-lys
LED-Lampe-Gif-1

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen. 

Les mer: Hvordan velge riktig LED-lys i varerommet?

Få produktkatalogen til Smartfloor X

Ønsker du en komplett oversikt med forklaring, bilder og teknisk informasjon over alt tilbehøret du kan få? 

Vi har laget en produktkatalog som gir denne oversikten. Last den gjerne ned for å se mer informasjon om hvert enkelt produkt. 

LAST NED SMARTFLOOR X PRODUKTKATALOG

Temaer: Sikkerhet, Kjøpe varebil, Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, transport, SmartfloorX


Jan-Erik Hansen's photo

Av: Jan-Erik Hansen

Jan-Erik er Account Manager i Loyds Industri og har lang erfaring innen salg. Han jobber målrettet med vedlikehold og opplæring av produkter og rutiner hos bilforhandlere i Norge. I tillegg er han vår Smartfloor Inbound Sales ekspert.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

smartfloor brosjyre

Siste innlegg