Jaktbil pickup, SUV eller hund i en varebil

Av Sofie Afzal 6. september 2022

For å få det ultimate jaktkjøretøyet må du tenke på hvordan du har tenkt å bruke kjøretøyet. WT Metall Norden gir sine beste tips til deg som vil ha med deg hunden i bilen. Hvilken jaktbil passer for deg? Pickup, SUV-varebil eller kanskje en SUV?

Les mer >

Temaer: pickup, hundebur, Jaktbil, Hobby, Hund

Slik kan du bygge en god jaktbil for ditt jaktutstyr

Av Mikael Reimblad 9. august 2022

Det er viktig å finne en god løsning for å organisere og sikre jaktbilen, slik at du enkelt kan få brukt bilen for å frakte alt fra våpen, jaktutstyr, hunder og alt tilbehør. Loyds har snakket med Anna-Karin Burge fra WT Metall Norden, som er ledende i Norden når det gjelder førsteklasses løsninger for transport av hunder.

Les mer >

Temaer: bilinnredning, hundebur, Jaktbil, Hobby, Hund

Hundebur i varebilen? Vi har varebilinnredningen for deg

Av Lars Bjørbæk Iversen 10. november 2021

Dobbeltgulvet Smartfloor er ikke bare praktisk for oppbevaring av verktøy og arbeidsutstyr i varebilen. Det kan også være en nyttig løsning for å organisere alt utstyret du trenger når du er ute og kjører med menneskets beste venn.

Les mer >

Temaer: Varebil, hundebur, Hund

Slik maksimerer du varerommet selv med hundebur i bilen

Av Eirik Lier 28. juli 2020

Bilde: venstre(kundebilde), høyre (fra Alu-Flex)

Les mer >

Temaer: Dobbelgulv, Varebil, hundebur, Hund

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg

New Call-to-action