Volkswagen bilinnredning - Dobbelgulv til Transporter, Caddy, Caddy Maxi og Amarok

Av Annsofi Klevfoss 8. september 2020

dobbelgulv i T6Når det kommer til valget av bilinnredning finnes det en hel del valgmuligheter. Et dobbelgulv er et utmerket alternativ for deg som ønsker den gode oversikten over lasten i varerommet. I dette innlegget går vi gjennom ulike typer av dobbelgulvet som passer til de populære varebilene til Volkswagen.

Bilinnredning til varebiler fra Volkswagen

Vi tilbyr dobbelgulvet Smartfloor. Med Smartfloor følger det også med både praktiske skilleplater til skuffene og sorteringsbokser som du kan organisere utstyret ditt i. Du kan enkelt tilpasse og flytte rundt på både skilleplater og sorteringsbokser slik du ønsker, så du får den beste løsningen til ditt lasterom.

Sjekkliste: Slik velger du riktig dobbelgulv

Smartfloor er 100% modelltilpasset til Transporter (T5 & T6), Caddy, Caddy Maxi og Amarok. Hver modell har litt ulik utforming:

Dobbelgulv til Transporter (T5 & T6)

Til Volkswagen Transporter får du Smartfloor tilpasset kort og lang modell med både én og to skyvedører. Ett alternativ er da for eksempel dobbelgulv med bakskuff og 2 sideskuffer til lang modell (bilde 1).

Bilde 1 - Komplett Smartfloor til Transporter lang med 2 skyvedører
Komplett Smartfloor til Transporter lang med 2 skyvedører

I tillegg kan du også velge enten bare frontskuff eller bakskuff. Dette også uavhengig av lengden på bilen eller antall skyvedører. Dette er gode valg dersom du av ulike årsaker har behov for full takhøyde enten i fremre eller bakre del av varerommet, for eksempel til transport av ekstra høye varer og verktøy. Da kan en løsning være frontmodul med én sideskuff til kort modell (bilde 2).

Bilde 2 - Smartfloor frontmodul til Transporter kort med 1 skyvedørSmartfloor frontmodul til Transporter kort med 1 skyvedør

Dobbelgulv til Caddy og Caddy Maxi

Til Caddy og Caddy Maxi får du tilpasset bilinnredning til både én og to skyvedører. Løsningen leveres ellers komplett med både bakskuff og én eller to sideskuffer avhengig av antall skyvedører på bilen. Se bilde 3 for illustrasjon av Smartfloor til Caddy Maxi med én skyvedør.

Bilde 3 - Komplett Smartfloor til Caddy Maxi med 1 skyvedør
Komplett Smartfloor til Caddy Maxi med 1 skyvedør

Dobbelgulv til Amarok

Vi har også utviklet en løsning av Smartfloor til planet på Amarok. Her er det bakskuff alene som gjelder. For at bilinnredningen skal passe Amarok forutsetter det at bilen kommer med hardtop og sprøytet plan. Løsningen er ikke tilpasset plan med bedliner eller alu-gulv. Bilde 4 illustrerer hvordan Smartfloor til Amarok ser ut.

Bilde 4 - Smartfloor bakskuff til Amarok med hardtop og sprøytet plan
Smartfloor bakskuff til Amarok med hardtop og sprøytet plan

Se mer av Smartfloor og priser på løsninger til Volkswagen varebilene i nettbutikken vår.

Tilbehør til skuffen

Som nevnt innledningsvis leveres dobbelgulvet vårt med et antall tilhørende skilleplater til bakskuffen og sorteringsbokser til alle løsninger. Disse kan du også skaffe flere av dersom du ønsker å inndele skuffene i mindre separate rom og tilpasse løsningen ytterligere for nettopp ditt behov. Sorteringsboksene plasseres på skinner som deler opp dobbelgulvet i to nivåer, slik at du kan oppbevare ting både i og under dem. 

Bakskuff med sorteringskasser

Velg riktig dobbelgulv

Når det kommer til valget av dobbelgulv gjelder det å ha kontroll på løsningens egenskaper så du velger det som passer deg best. To ting vi vil anbefale deg å tenke gjennom er lastevolumet i varerommet samt montering av bilinnredningen.

1. Utnytt volumet i varerommet

I søket etter den perfekte løsningen er det en dårlig idé å se seg blind på antallet skuffer. Se heller på lastevolumet og hvor mye vekt løsningen tåler og lastes med. Hvorfor det? Fordi - jo flere skuffer en bilinnredning har, desto flere skinner følger også med. Skinnene opptar plass, noe som igjen reduserer lastevolumet ditt i selve innredningen. Etter vår mening er det en fordel å heller ha én stor skuff som utgangspunkt, så du får flere valg når det gjelder hva du kan oppbevare der.

Av erfaring vet vi at håndverkere behandler bilinnredningen sin ganske røft gjennom en arbeidsdag, og fort trenger et sted å oppbevare noen hundre kilo. Da ønsker du ikke skuffer som begynner å krangle med deg eller rett og slett ryker, du forventer at den skal tåle det den bruken den er laget for.

2. Tenk gjennom hvordan dobbelgulvet skal monteres

Ulike produsenter av dobbelgulv har litt ulike typer monteringsmetoder. Det er vanlig at innredningen skrus fast til gulvet med for eksempel popnagler. Med denne metoden holder innredningen seg absolutt der den skal. Når tiden av ulike grunner er kommet for å ta ut dobbelgulvet igjen, etterlates en varebil med flere hull i gulvet. Dette kan være ganske kjedelig dersom du skal selge bilen videre, ettersom det vil redusere verdien på kjøretøyet. 

Kanskje det er et bedre alternativ å velge et dobbelgulv med montering som ikke lager merker i varebilen? Et eksempel på en slik metode er å feste løsningen til bilens egne fester. Da slipper du at bilen din synker i verdi, eller at du får en uhyggelig overraskelse etter en leasingperiode. I tillegg gjør metoden det mye enklere å få dobbelgulvet ut av bilen igjen uten å ødelegge det, slik at det uten problem kan monteres inn i en ny bil.

 

Vil du ha flere nyttige tips om hva du bør tenke på før du velger et dobbelgulv? Last ned sjekklisten vår:

Last ned gratis SJEKKLISTE FOR DOBBELGULV

Temaer: Last, bilinnredning, varebilinnredning, montering, Varebil, volkswagen


Annsofi Klevfoss's photo

Av: Annsofi Klevfoss

Annsofi er vår digitale ekspert og redaktør av Loydsbloggen. Hun har en bachelor i PR og informasjonskunnskap med spesialisering i digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania. På fritiden er hun en profilert artist med et solid nettverk.

Følg på LinkedIn

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg