Lag ditt eget skuffesystem med sorteringsbokser til Smartfloor

Av Lars Bjørbæk Iversen 20. juli 2021

SmartFloor sorteringsbokser

Visste du at Loyds også har sorteringsbokser som lar deg skreddersy Smartfloor til ditt helt unike bruksmønster?

Smartfloor er det vi kaller et dobbeltgulv, altså en skuffeløsning under gulvet i varerommet på varebilen. For håndverkere skaper dette dobbeltgulvet helt nye muligheter for å utnytte varerommet maksimalt og på best mulig måte sammenlignet med tradisjonelle varebilinnredninger. Smartfloor har nemlig store, uttrekkbare skuffer som gir full oversikt alt utstyr man har med seg. I tillegg er skuffene robuste, noe som gjør at man kan laste tungt. Samtidig frigjør løsningen en masse plass over skuffene, på toppgulvet, der man kan laste større, tyngre gjenstander.

Ta en titt på tilbehøret som er tilpasset Smartfloor

Smartfloor: God innvendig høyde i dobbeltgulvet gir nye muligheter

Vi har flere ganger tidligere fremhevet at Smartfloor har store skuffer med en god innvendig høyde. Det er det gode grunner til.

Store skuffer med god innvendig høyde gir helt andre fordeler enn dobbeltgulv med mindre skuffeløsninger:

  • Dersom skuffene i dobbeltgulvet er høye nok, kan du ha verktøykassene dine lagret i stående posisjon. Dette gir deg en helt annen oversikt enn om du må stable kassene tilfeldig i varerommet eller legge de oppå hverandre i skuffene, ettersom du da må løfte ut alt for å få tak i de verktøyene du trenger. I Smartfloor er den innvendige høyden i skuffene 37 cm. Dette målet er ikke tilfeldig, men bestemt for å ta høyde for størrelsen på de verktøykassene håndverkere typisk bruker i løpet av en arbeidsdag.
  • Store skuffer sørger også for at du rett og slett får plass til flere verktøy og gjenstander. Istedenfor å bruke toppgulvet til lagring av verktøykasser og annet utstyr, kan du heller plassere det innunder skuffene slik at du frigjør plass til større ting på toppgulvet. Ikke minst gjør dette toppgulvet ditt langt mer ryddig enn andre løsninger er i stand til.
  • En annen fordel er at skuffer med god innvendig høyde gir deg muligheten til å skape flere nivåer eller rom i skuffene. Selv om du har én stor skuff, så kan du benytte sorteringsbokser til å få flere lag som kan romme ulike mindre gjenstander, dersom det er behov for det.

Sorteringsbokser for å lage egne skuffesystemer i Smartfloor

Smartfloor kommer med egne sorteringsbokser som kan utnyttes for å utvikle unike skuffesystemer tilpasset dine egne bruksmønstre. Disse sorteringsboksene kan enkelt installeres og enkelt løftes opp for å komme til gjenstandene du har lagret nederst i skuffen. Dermed kan du utnytte hele høyden i skuffene selv om du ikke benytter dem alle til lagring av verktøykasser.

Selv om det følger sorteringsbokser med Smartfloor, kan du også kjøpe flere ved behov i nettbutikken vår.

Les mer om og bestill sorteringsbokser til Smartfloor her.

Sorteringsboksene er av svært god kvalitet og er robuste, produsert av kvalitetssikrede leverandører. Boksene til Smartfloor kommer i tre størrelser:

  • Små: 200 x L. 300 x H. 145 mm.
  • Medium: 300 x L. 400 x H. 145 mm.
  • Store: 400 x L. 600 x. H 145 mm.

Det er imidlertid verdt å være oppmerksom på at ulike bilmodeller kan kreve ulike sorteringsbokser, ettersom vi tilpasser Smartfloor etter mål for alle relevante biltyper. Vi tar gjerne en prat med deg for å finne de sorteringsboksene som passer best til din bilmodell.

Uansett er sorteringsboksene til Smartfloor et godt tilskudd til alle håndverkere som ønsker maksimal plassutnyttelse av de store, dype skuffene i dobbeltgulvet og utvikle sine egne, skreddersydde skuffesystemer i varerommet.

Tilbehør til Smartfloor i vår nettbutikk

Temaer: Smartfloor, Dobbelgulv


Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg