Få en mer effektiv arbeidsdag med yrkestilpasset bilinnredning

Av Jan-Erik Hansen 3. november 2020

tilbehør til smartfloor for elektriker

Med en bilinnredning som er spesielt tilpasset ditt yrke, slipper du rotete og slitsomme arbeidsdager. I tillegg til selve bilinnredningen er det derfor også lurt å se på hva slags ekstrautstyr du kan supplere med for å skreddersy innredningen til ditt bruk.

Her kan du lese mer om bilinnredningen Smartfloor tilpasset snekker, elektriker og rørlegger. I tillegg gir vi deg en rask oversikt over alle tilbehør som er tilpasset Smartfloor.

Bilinnredningen Smartfloor er en stor skuffeinnredning, som man også kan kalle dobbelgulv, laget for håndverkeren. Med romslige skuffer som kan dras helt ut får brukerne utnyttet volumet i varebilen maksimalt. Dobbelgulvet er et fleksibelt utgangspunkt som kan suppleres med tilbehør. Tilbehør til Smartfloor tilbys både som skreddersydde håndverkerpakker og som enkeltkomponenter.

Vi har utviklet 3 håndverkerpakker tilpasset følgende bransjer:  

 • Snekker
 • Elektriker
 • Rørlegger

Ta en titt på tilbehøret som er tilpasset Smartfloor

Snekkerpakken (basispakke)

smartfloor tilbehør til snekker

Denne pakken er tilpasset snekkeren, men passer for veldig mange andre yrkesgrupper også. Vi kaller det derfor en basispakke for deg som behøver et stort ledig gulv for transport av større verktøy.

Gulvet gjør det mulig å transportere for eksempel gipsplater liggende flatt på gulvet. Derfor er det hovedsakelig basispakken som gjelder for deg som jobber som snekker. 

Dette er tilbehøret i snekkerpakken:

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. 2 perforerte sorteringskasser

Dette tilbehøret vil alle håndverkere som kjører en liten eller mellomstor varebil med Smartfloor få stor nytte av. 

1. Gardintrappholder i taket

Mange slenger gardintrappa på gulvet i varerommet, hvor den opptar unødvendig mye plass. Det er verken funksjonelt eller effektivt å måtte fjerne trappa når du skal komme til i skuffer eller hyller. Samtidig er det ganske digg å ha trappa enkelt tilgjengelig inne i varerommet, fremfor på taket. Sannsynligheten blir også mindre for at gardintrappa uheldigvis brått knuser ei bakrute.

Fordeler med en gardintrappholder: 

 1. Trappeholderen tar flere typer gardintrapper.
 2. Den tar liten plass i høyden. Gardintrappa ligger så tett opp under taket som mulig.
 3. Løsningen har en skinne som gjør at trappa enkelt kan skyves inn og ut av bilen.
 4. Gardintrappa festes og løsnes raskt i selve holderen.
 5. Holderen kan også vippes opp og festes i taket når trappa er ute av bilen (se video).

Topp kvalitet på metall og bevegelige deler gjør at hele løsningen tåler lang og tøff bruk.

Les mer: Noen gang opplevd at gardintrappa har knust bakruta?

2. Gummimatte

En tilpasset gummimatte gjør at større varer og verktøy ikke sklir rundt på gulvet. Et godt tilskudd hvis du ofte irriterer deg over lyden av ting som flytter seg på gulvet under kjøring. 

3. Gulvboks Small

Gulvboksen gjør at alle lange gjenstander har sin faste plass på gulvet og det blir ikke liggende å skli rundt i bilen. Boksen plasseres rett bak skilleveggen. Bruk gulvboksen til å oppbevare for eksempel: 

 • Samleskinner
 • Bor
 • Spett
 • Kobberrør
 • Skaft 

Skulle du være uheldig å kollidere, er dette det sikreste stedet å oppbevare tunge ting som spisse spett og lange bor. Boksen er enkel å legge i, og enkel å ta ut av. Gulvboksen kan også lett flyttes ut av bilen ved behov.

4. Perforerte sorteringskasser

Perforerte gjennomsiktige plastkasser til oppbevaring av for eksempel arbeidsklær, støvler og lastestropper. Her kan du også oppbevare rørbend, stusser eller kveiler med kabler. 

Vi vet at mange håndverkere bruker lite egnede pappesker eller plastposer til oppbevaring av slikt materiell. Disse har lett for å gå i stykker samtidig som det er vanskelig å se hva som befinner seg i dem. De er også vanskelige å plassere på gulvet.

Med perforerte sorteringskasser er det enkelt å se hva du har med deg. Kassene kan enkelt flyttes ut og inn av bilen, og de kan stables i høyden ved behov.

Rørleggerpakken

håndverkerpakke for rørlegger med gulvboks

Rørleggerpakken inneholder det samme som basispakken, men inkluderer i tillegg rør-i-rør veggboks og en større gulvboks. 

Dette er tilbehøret i rørleggerpakken:

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. 2 perforerte sorteringskasser
 5. Rør-i-rør veggboks
 6. Gulvboks Large

5. Rør-i-rør veggboksrørlegger rør-i-rør veggboks

Dette er en spesialtilpasset veggboks som holder rør-i-rør kartonger og rørkveiler på plass langs den ene siden av varerommet. Slik har du alltid lett tilgang til produktene, og du slipper at kartonger og kveiler blir liggende her og der på gulvet. Dersom du en dag ikke har med deg rør-i-rør kan boksen klemmes helt flat inntil veggen for maks utnyttelse av gulvplassen. Meget smidig!

6. Gulvboks Large

Ikke la rørdeler ligge og skli rundt i bilen. Gulvboks Large gir deg sikker oppbevaring og full oversikt over alle rørdeler du har med deg, samtidig som du også skåner både bilen og andre ting du oppbevarer i den.

Enkelt å legge i, og enkelt å ta ut av. Boksen kan flyttes ut av bilen ved behov for større gulvplass.

Elektrikerpakken

Smartfloor kan skreddersys til elektrikere også. Elektrikerpakken inneholder også det samme som basispakken, men inkluderer også et kabeleskestativ.

Dette er tilbehøret i snekkerpakken:

 1. Gardintrappholder i taket
 2. Gummimatte på gulvet
 3. Gulvboks Small
 4. 2 perforerte sorteringskasser
 5. Kabeleskestativ

6. Kabeleskestativ


Dette er et spesialdesignet stativ til alle kabeleskene dine, tilpasset både små og store esker. Med et slikt stativ har du alltid lett tilgang til eskene og du slipper at de fyller opp hele gulvet i bilen. Stativet plasseres best ved høyre skyvedør, vendt utover, men dersom du har kun en skyvedør, eller hvis du har behov for ekstra mange kabelesker, kan du montere stativet langs sideveggen bak i bilen også.

Les mer: I Kents øyne er Smartfloor det riktige valget for alle elektrikere

Andre tilbehør vi tilbyr til Smartfloor

I tillegg til de definerte bransjepakkene, tilbyr vi også praktiske tilbehør som selges separat. Du finner alt av tilbehør i vår nettbutikk.

1. Skrustikke og skrustikkeholder

tilbehør til smartfloor skrustikkeholder og skrustikke
Det er ofte lurt å ha en skrustikke lett tilgjengelig. En skrustikke forenkler kutting og bøying av rør betraktelig. Skrustikkeholderen har teleskopløsning slik at du alltid har stikka lett tilgjengelig, uten at den er i veien for andre ting på gulvet når den ikke er i bruk.

2. LED-lys
loyds led-lampe i varebilen

Alle håndverkere har behov for godt arbeidslys i varerommet, særlig når vi nå går inn i den mørke årstiden. Sterke ledlamper i taket gir mye bedre oversikt og orden i arbeidsbilen. 

Les mer: Hvordan velge riktig LED-lys i varerommet?

3. Skilleplater til skuffene

Hvordan hver enkelt ønsker å utnytte plassen i Smartfloor-skuffene varierer mye ut fra hva slags verktøy og utstyr som preger arbeidsdagen. Noen ønsker kanskje å dele inn skuffene i mindre rom som er dedikert til helt spesielle gjenstander. Da kan du supplere med flere skilleplater som enkelt festes i skuffene. Disse er også enkelt å flytte på ut fra hvilket behov du skulle ha.

skilleplater i skuffen på smartfloor

4. Sorteringsbokser til skuffene

På lik linje som med skilleplatene kan du også bruke sorteringsbokser i 3 ulike størrelser for å gjøre skuffene optimale for ditt bruk. Skuffene er inndelt i to høyder, hvor boksene dermed blir plassert over eventuelle skilleplater.

sorteringsbokser i skuffen på smartfloor

Håper dette innlegget gjorde deg bedre kjent med Smartfloor og mulighetene du har med innredningen. Både Smartfloor og alt av tilbehør kan enkelt bestilles i nettbutikken vår:

Tilbehør til Smartfloor i vår nettbutikk

Temaer: Sikkerhet, Kjøpe varebil, Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, transport, SmartfloorX


Jan-Erik Hansen's photo

Av: Jan-Erik Hansen

Jan-Erik er Account Manager i Loyds Industri og har lang erfaring innen salg. Han jobber målrettet med vedlikehold og opplæring av produkter og rutiner hos bilforhandlere i Norge. I tillegg er han vår Smartfloor Inbound Sales ekspert.

Epost

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen er kilde til kunnskap og inspirasjon for håndtverkere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen.

Besøk loydssystems.no for en bedre titt på produktene våre.

smartfloor brosjyre

Siste innlegg