Ergrelsen over dårlig kvalitet og feil løsning

Av Anders Romberg 3. januar 2019

Elektriker rotVi har berørt dette tema i enkelte innlegg her på bloggen tidligere, men vi i salgsavdelingen til Loyds hører dette ukentlig fra potensielle kunder! «Har noen hyller men de er ikke bra og ikke tilpasset min hverdag»

Det er ingen proffer som kjøper driller på Nille!

Husk at ”ergrelsen over den dårlige kvaliteten varer mye lenger enn gleden over den lave prisen” Man får billige batteridriller fra 199,- og opp til kvalitetsdrillene som koster 10.000,-. Begge heter drill men spørsmålet er om den til 199,- gjør jobben? Det er ingen proffer som kjøper driller på Nille! Slik er det også med bilinnredninger. Skal store deler av arbeidsdagen bestå av boring og skruing må verktøyet være egnet for oppgaven.

Hvis vi ser på horisontaldelte innredningsløsninger finnes det tilbydere som har laget skuffene litt større, men de er både trange og underdimensjonerte. Andre derimot, har laget robuste proffløsninger for tøft bruk fra starten av. Sjekk mer enn bare pris - husk nyttelast, hva kan du laste i skuffene og ikke minst hvor dype de er. Du vil ikke ha skuffer der du ikke får plass til alt du trenger, slik at du likevel må montere ekstra hyller oppe på gulvet – da er du like langt!

Les mer her: Hva koster varebilinnredning?

«Alltid hatt hyller»

Dette er det vi ofte hører fra flåte- og bilansvarlige.

På 70-tallet fikk man en ide om å flytte ulike typer verkstedinnredning inn i arbeidsbilen. Hyller ble montert langs veggene i varerommet for å lettere få tak i verktøy og materiell som var nødvendig å ha med seg på arbeidsplassen. Dette har dessverre ikke endret seg mye på 50 år. Fortsatt monteres det hyllereoler og trange skuffeseksjoner i varerommet på de fleste varebiler.

Du kjenner deg trolig igjen i ulempene med vanlige innredninger: 

 • Hyllene og skuffene er små og trange
 • Det er vanskelig å finne ting nederst og innerst i innredningen
 • Du må ofte krype inn i bilen for å få tak i verktøy og materiell
 • Ting faller ut av hyllene
 • Materiell blir fort skittent og skadet
 • Det blir veldig fort rotete på gulvet mellom reolene
 • Ting på gulvet må ut av bilen for at du skal komme til ting i hyllene
 • Det er for liten plass på gulvet til transport av større varer
 • Du kommer ikke til surrekrokene
 • Verktøy som ligger løst i hyller og på gulvet er en fare for sikkerheten
 • Innredningen løsner fra veggene

Avslutningsvis ser vi at de daglige ledere og bilansvarlige som tørr og samtidig tenker litt annerledes sitter igjen med en følelse av riktig valg og meget fornøyde brukere. Tørr du tenke annerledes?

Hvis du er usikker på hvilken type inredning som passer deg, kan du ta testen vår her:

Hvilken innredning passer best for deg?  TA TESTEN 

Temaer: Økonomi, Pris, Last, Kjøpe varebil, Orden, Dobbelt gulv, Varelager i varebilen, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, transport, flåteansvarlig, flåte, bilansvarlig


Anders Romberg's photo

Av: Anders Romberg

Anders har lang erfaring fra reklame- og designbransjen og jobber som konseptutvikler ved Loyds. I løpet av karrieren har han drevet eget reklamebyrå og vært båtbygger. Nå er han med å forme nye produkter og er spydspissen i Loyds satsning innen prosess- og produktinnovasjon.

Epost

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen er kilde til kunnskap og inspirasjon for håndtverkere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen.

Besøk loydssystems.no for en bedre titt på produktene våre.

New Call-to-action

Siste innlegg