Hvordan handle bilinnredning på nett

Av Vilde Nohr 26. april 2022

Hvordan handle bilinnredning på nett

Nettbutikker gir deg en god mulighet til å enkelt sammenligne forskjellige produkter, uten å måtte flytte seg en millimeter. Før du bestemmer deg for å handle din nye innredning på nett, er det noen ting du bør ha oversikt over. Her er våre tips til ett gjennomtenkt og trygt kjøp på nett.

Før du starter

Hva er ditt behov?

Hvordan bilinnredning er det egentlig du trenger? En innredning med organisert lagringsplass? En innredning som gir deg nok plass til å få med deg store varer som varmtvannsbereder, varmepumper, og lignende uten å måtte ha med henger? Bruk noen arbeidsdager på å finne ut av hva nettopp du trenger ut av din arbeidsbil.

Hva er ditt budsjett?

Som med det meste annet i livet, så er det også innen bilinnredning store forskjeller på pris og kvalitet. Så her kan det være lurt å bestemme seg for ett budsjett, med sitt behov i bakhodet. Likevel anbefaler vi deg å se litt på hva markedet har å tilby av forskjellige løsninger og hvilke materialer de bruker før du kun ser på prislappen. Noen materialer er selvfølgelig dyrere enn andre, og noen løsninger er mer tilpasset ditt behov enn andre. En god innredning skal tåle hardt og hyppig bruk, og være en løsning, ikke ett problem i arbeidshverdagen.

Kjenner du bilen din?

Før du bestemmer deg for en innredning er det lurt å passe på att de tilbyr en tilpasset innredning til nettopp din bil! For å forsikre deg om dette, så er det viktig att du kjenner til noen grunnleggende detaljer om din arbeidsbil. Informasjon som hvilket bilmerke, hvilken bilmodell, årsmodell og hvor mange skyvedører bilen har i varerommet er grunnleggende informasjon du burde være sikker på før du bestiller. Mange bilinnredningsleverandører kan også hjelpe deg med å dobbeltsjekke din informasjon hvis du legger ved bilens registreringsnummer.

Når du er klar til å handle

En nettbutikk er alltid åpen

Det fine med en nettbutikk er att den er alltid åpen, og tilgjengelig der du er. Alt du trenger er en mobil, nettbrett eller en PC med internett, og vips så har du alle nettbutikkene du måtte ønske kun noen tastetrykk unna.

Ikke vær redd for å be om hjelp

Mange nettbutikker har en form for direkte kunde hjelp i form av en chat på nettsiden, om du er usikker på noe underveis i din handel. Om nettbutikken derimot ikke har en live chat finnes det somregel en mail adresse eller ett telefonnummer lett tilgjengelig, hvor man kan få kontakt med selskapet. Ikke la usikkerhet være en stopper.

Er dette en trygg nettbutikk?

Noe man også bør være obs på når man handler på nett er å sjekke om dette er en troverdig nettbutikk. Selv nettbutikker med kjente merkenavn kan være falske, og en av de enkleste måtene du kan forsikre deg på er ved å se på URL-linken. Ved å se om URL-en har ett hengelås ikon og «https://» før resten av linken så er du godt på vei.

Videre kan du bruke uavhengige nettsider som Trustpilot, Facebook og Google reviews for å se andre kunders erfaring med nettbutikken. Og hvis du ikke fant noen andres erfaring med nettbutikken, så husk att du kan hjelpe andre ved å fortelle om din erfaring, på godt og vondt.

Fullfør din bestilling

Selv om det er lurt å tenke seg godt om før man gjør store kjøp, så er det ikke alltid like lurt å drøye for lenge. Det er enkelt å føle att jobben er gjort når man har lagt varer i kurven, men hvis du først har bestemt deg så er det ingen grunn til å utsette å fullføre ordren. Mange innredninger lages etter bestilling og vil også ta litt tid før de leveres.

Hvis du er usikker på hva slags løsning som vil være det beste valget for deg, er du velkommen til å ta vår gratis bilinnredningstest:

Hvilken bilinnredning passer best for deg?  TA TESTEN »

Temaer: bilinnredning, håndverker, arbeidsbil, Netthandel


Vilde Nohr's photo

Av: Vilde Nohr

Vilde har en bachelor i Digitale medier og Design fra Høyskolen i Østfold i Halden. Vilde har stor interesse for design av den digitale kundereisen og jobber nå som Digital marketing spesialist i Loyds.

Epost

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg