Kan man kjøpe bilinnredning i nettbutikk?

Av Eirik Lier 16. juni 2020

NO_Loydsbloggen_kjøpe bilinnredning nettbutikk

Er du en av de som vegrer deg for innkjøp av bilinnredning til varebilen? Det kan by på litt av noen utfordringer dersom du ikke allerede vet hva du vil ha, og hvor du skal gå for å finne det. Spørsmål som raskt melder seg er slike som: Hva passer til min bil, hva skal jeg bestille av festemateriell og hvordan skal det monteres?
Håndverkere har gjerne travle arbeidsdager, hvor det kan være vanskelig å finne ledig tid til å gape over alt dette. I denne guiden får du noen tips som gjør at du ikke trenger utsette det lenger.

Den tradisjonelle måten å kjøpe bilinnredning på

For deg som skal kjøpe bilinnredning kan en kjøpsreise ofte se noe ut som dette:

Du starter med et Google-søk hvor du kanskje ser på bildetreffet etter løsninger du liker. Så begynner du å lese mer om de du liker best. De ulike aktørene på markedet vekker interessen din med bilder av innredninger ferdig montert i bil, gjerne støttet opp av flotte tegninger av reoler, hyller og skuffer. 

Det melder seg øyeblikkelig et gryende behov for å sjekke om noe av dette vil passe i akkurat din bil. Du leser videre, men syns det er vanskelig å kvalitetssikre alternativene på egen hånd. Derfor begynner du på en ringerunde til de ulike aktuelle aktørene, eller legger inn et fysisk besøk innom en bilforhandler, med de spørsmålene som har dukket opp på veien. Kanskje ber du om et pristilbud i samme slengen. Ganske fort oppdager du at det har gått mange dager fra første kontakt til kjøpet er gjennomført.

Kjøp bilinnredning i nettbutikk

Dersom du befinner deg en travel hverdag hvor du ønsker å effektivisere det som effektiviseres kan, bør du lese videre. Mange bruker unødvendig lang tid på innkjøpene sine ved å gå den lange og kronglete veien mot mål. Vi lever allerede i en tid hvor bruk av nettbutikker blir et stadig mer naturlig valg for oss på mange områder i livet, så hvorfor ikke gjøre det til rutine også når det kommer til bilinnredning? 

Flere av de ledende aktørene innen markedet for bilinnredning har begynt å selge løsningene sine gjennom egne nettbutikker. Dette gjør kjøpsreisen til deg som kunde mye enklere.

Les mer: Slik velger du riktig dobbelgulv

Ved å legge kjøpet til en nettbutikk vil jeg tørre å påstå at du får raskere og mer konkrete svar på spørsmålene dine. Informasjonen kommer som oftest tydeligere frem, slik at det blir lettere for deg å vite om bilinnredningen passer i din bil eller ikke. På denne måten slipper du de lange prosessene med diskusjoner om hvorvidt innredningene passer eller hvordan du skal gå frem for å få den levert eller montert. 

For å effektivisere innkjøpet av bilinnredning, vil derfor følgende være eksempel på gode søk i Google:

"Bilinnredning til Volkswagen T6 ferdig montert"
"Dobbelgulv til Vito"

Lykke til!

Temaer: bilinnredning, varebilinnredning, Dobbelgulv


Eirik Lier's photo

Av: Eirik Lier

Eirik er markedsdirektør og har vært med å skape innovative løsninger til flere bransjer, som for eksempel Smartfloor og Paxster. Han er ingeniør og videreutdannet ved Sjøkrigsskolen.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

New Call-to-action

Siste innlegg