Visste du at du kan lease Smartfloor til kun 586,- pr mnd?

Av Eirik Lier 30. oktober 2018

T6 byggeplass 6.snekker-1

Leasing av bil er noe de fleste kjenner til. Denne finansieringsmodellen blir bare mer og mer populær, både for privatpersoner og for firmaer. Har du tenkt over at du også kan lease bilinnredningen? I denne guiden gir jeg et eksempel på hva det koster å lease Smartfloor og noen av fordelene dette gir deg som kunde.

Hva er leasing?

Leasing er kort fortalt at du leier bilen for en bestemt tidsperiode, for deretter å levere den tilbake til forhandler ved leasingperiodens slutt. Prisen på leasingen beregnes med utgangspunkt i flere faktorer, men kan enkelt forklares med at du betaler det bilen synker i verdi fra den dagen du overtar den og frem til leasingavtalens slutt.

Hvis du ønsker å lese mer om leasing for næringsdrivende finner du nyttig informasjon her: Er leasing det riktige for deg?

Fordeler ved å lease både bil og innredning

En stor fordel ved leasing er den faste månedsleien, som gir deg en forutsigbar kostnad på ditt bilhold.

Ved inngåelse av en leasingavtale kan du velge at bilinnredningen skal inngå i den månedlige leien.

I tillegg kan du også bake inn flere kostnader som:

  • Forsikring
  • Service og vedlikehold
  • Firmaprofilering

Hvis du velger å bake inn bilinnredningen i månedsleien, får du en forutsigbar utgift i regnskapet. Bedriftens kapital bindes ikke opp, og likviditeten styrkes. Dette er gode fordeler for bedriften din!

I tillegg får du en fiks ferdig bil som er skreddersydd dine behov, levert fra én og samme leverandør.

 4 biler NY

Hvor mye koster det å lease bilinnredning?

Hvis vi tar utgangspunkt i en komplett Smartfloor løsning fra Loyds vil det koste deg fra kun 586,- pr. mnd å lease denne. Det er mindre enn en tur på byen med gutta!

Eksempel:
Komplett Smartfloor til en Volkswagen Caddy Maxi koster 31.800,-.
31.800 : 60 måneder (5 år) = 586,- pr mnd, basert på 4 % rente.

Med denne modellen skriver du innredningen ned til 0 og du eier innredningen selv etter endt leasingperiode. Du kan da velge å ta den ut av bilen, selge den eller flytte den inn i ny bil. Du kan alternativt forhandle med bilselger om en restverdi på innredningen slik at månedlig beløp blir lavere og så lease ny innredning med ny bil.

Prisene gjelder ferdig montert innredning, eks. mva.

Ta kontakt med din bilforhandler for et godt tilbud på leasing!

Spar inn hele investeringen på under 1 år

Effektivitet er tid og penger! Med Smartfloor sparer du minimum 20 minutter pr. dag. Satt opp i et enkelt regnestykke gir det besparelser på over 36.000,- pr. år. Se forklaring og les mer om besparelser ved kjøp av riktig bilinnredning her.

 

Vil du ha flere tips om kjøp av varebil kan du laste ned vår gratis guide her:

 

Gratis Guide:  Slik planlegger du kjøp av varebil  LAST NED NÅ

 

Temaer: Økonomi, Pris, Leasing, Kjøpe varebil, Profilering, Dobbelt gulv, bilinnredning, varebilinnredning, Smartfloor, transport, flåteansvarlig, flåte, bilansvarlig


Eirik Lier's photo

Av: Eirik Lier

Eirik er redaktør i Loydsbloggen og selskapets markedsdirektør: Han har vært med å skape innovative løsninger til flere bransjer, som for eksempel Smartfloor og Paxster. Han er ingeniør og videreutdannet ved Sjøkrigsskolen.

Følg på Facebook

Følg på LinkedIn

Følg på Twitter

Epost

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen er kilde til kunnskap og inspirasjon for håndtverkere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen.

Besøk loydssystems.no for en bedre titt på produktene våre.

New Call-to-action

Siste innlegg