Hva koster Smartfloor til Mercedes Vito eller  Volkswagen Transporter?

Av Jan-Erik Hansen 12. mars 2019

 Smartfloor-Transporter

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får som selger av varebilinnredning omhandler pris. "Hva koster Smartfloor til Volkswagen Transporter?" "Hva er prisen på bilinnredning til Mercedes Vito?" I dette innlegget ønsker jeg å snakke mer om pris, og hvor viktig det er å ikke la kun pris være den avgjørende faktoren for valg av bilinnredning. 

Hvilken bilinnredning skal du velge?

Ved valg av bilinnredning fokuseres det alt for ofte på en brosjyre med bilder av en tom innredning. Brosjyren antyder at innredningen er egnet for den ene eller den andre yrkesgruppen og oppgir gjerne en pris uten montasje, frakt og moms.

Smartfloor-Mercedes-Vito-skyvedører

Hvis du tar utgangspunkt i en slik brosjyre, hvor sikker kan du da være på at bilinnredningen er egnet for deg? Og ikke minst, hva kommer den til å koste etter at du har sendt bilen til påbygger for montering?

LAST NED SMARTFLOOR BROSJYRE  TIL DIN BILMODELL HER

Det er mange tilbydere innen varebilinnredning, og du vil ha muligheten til å finne innredninger i alle prisklasser.

Det å sammenligne og velge bilinnredning basert kun på pris blir likevel helt feil. Selvfølgelig må du vurdere kostnaden på varebilen ferdig innredet, men du må først og fremst vurdere hva som er best egnet løsning.

Mange velger dessverre for liten innredning, med det resultatet at det ikke er plass til å gi tingene sin faste plass, noe som igjen medfører rot.

Les mer her: 11 tips til å organisere varerommet. 

Varebilinnredning med nok volum

Mange håndverkere velger en bilinnredning med kun 0,5 m3 volum, selv om de egentlig har behov for nærmere 1 m3.

Sagt med enklere ord: Du får mindre plass til det du trenger av verktøy i varerommet når du velger bilinnredning med mindre volum.

Smartfloor-Mercedes-Vito

En typisk innredning i for eksempel en Mercedes Vito består ofte av 2 hyllereoler, plassert på hver sin side over hjullager i varerommet. Gjennomsnittlig nettovolum på en slik  løsning er ca 0,5 m3, hvis du trekker fra hjullagerplassen og den luften du trenger for å løfte ting ut av hyllene.

De fleste håndverkere trenger derimot nærmere 1 m3 til oppbevaring av alt verktøy og materiell. I tillegg kommer behovet for gulvplass til frakt av større varer.

Volum er som du ser, svært viktig når du vurderer pris og løsning på innredning. 

Les mer: Hvor mye må du ha med deg i bilen hver dag?

Hva koster bilinnredning til Mercedes Vito og Volkswagen Transporter?


 • LØSNING 1: Bilinnredning til Volkswagen Transporter, 2 moduler med hyller og skuffer (volum 0,5 m3) koster cirka 30.000 kroner ekskludert montasje, frakt og moms. 

Mange som velger denne type innredning, velger også å montere skuffer under gulvet, for å få plass til alt verktøy de skal ha med i varerommet. Slike skuffer koster rundt 20.000 kroner. Det vil si at du fort kommer opp i 50.000 kroner for å få orden i varerommet. 

En slik løsning gir deg nesten dobbelt så mye volum som løsning 1, og et stort ledig gulv på toppen av skuffene. 

Slik får du den beste bilinnredning

Smartfloor-Volkswagen-Transporter-Dobbel-Cabin

Uansett pris på bilinnredning må den være tilpasset og designet etter de oppgavene du har i løpet av en arbeidsdag. Dette burde være prioritet én.

Målet med varebilinnredningen din er å gi deg en enklere arbeidsdag. Søk etter en innredning som gir deg følgende: 

 • God oversikt 
 • Lavt tyngdepunkt for bedre kjøreegenskaper 
 • Sikker oppbevaring av verktøy 
 • God plass til å laste varer uten å måtte bruke tid på å rydde plass 

Smartfloor 

En varebilinnredning som gir deg fordelene jeg nevner er Smartfloor. Velger du Smartfloor til din varebil vil du også oppleve følgende: 

 • Du kan kjøpe en pakke montert i havnen som er skrudd i originale festepunkter
 • Du får en løsning som er vel utprøvd over tid med referanser fra din yrkesgruppe
 • Du får alt du trenger av varer og verktøy ned under gulvet
 • Du har et tomt finergulv med surrefester. Du får dermed stroppet fast større varer
 • Du unngår skader på materiell og verktøy ved varetransport
 • Du har full oversikt over alt av materiell når du trekker ut skuffene under et besøk hos grossist, siden alle ting har sin faste plass
 • Du eliminerer leting og du virker mer profesjonell i kundens øyne
 • Du sparer mye tid! 20 minutter spart hver dag gir fort en gevinst på 100.000,- gjennom en leasingperiode på 3 år. Velger du Smartfloor sparer du gjerne mer tid også. 
 • Du eliminerer løse gjenstander ved en eventuell kollisjon

Hvis du vurderer å kjøpe ny bilinnredning og du er usikker på om du skal velge Smartfloor, hjelper jeg deg gjerne med spørsmål du måtte ha. I mellomtiden kan du gjerne laste ned Smartfloor brosjyre til din bilmodell. 

LAST NED SMARTFLOOR BROSJYRE  TIL DIN BILMODELL HER

Temaer: Økonomi, Pris, Dobbelt gulv, bilinnredning, Smartfloor


Jan-Erik Hansen's photo

Av: Jan-Erik Hansen

Jan-Erik er Account Manager i Loyds Industri og har lang erfaring innen salg. Han jobber målrettet med vedlikehold og opplæring av produkter og rutiner hos bilforhandlere i Norge. I tillegg er han vår Smartfloor Inbound Sales ekspert.

Epost

Kommentarer

Om Loydsbloggen

Loydsbloggen skal være en kilde til kunnskap og inspirasjon for eiere og brukere av varebil. Vi tar opp temaer som er viktige for deg som håndverker, varetransportør eller annen bruker av varebil. Du vil finne nyttig innhold om hva du må tenke på ved kjøp og bruk, og nyttige tips for forbedring av varebilhverdagen. På Loydsbloggen blogger vi en gang i uka. Følg oss gjerne!

Besøk www.loyds.no

smartfloor brosjyre

Siste innlegg